VELKOMMEN HJEM!

 

Vi sørlendinger reiser gjerne ut, tar utdannelse og opplever nye steder. Men med årene kommer erkjennelsen av at vi kommer fra et sabla greit sted. Og på et eller annet tidspunkt vil vi hjem. Det tidspunktet kommer gjerne når vi har fått barn og drømmer tilbake til en solfylt oppvekst langs den vakre sørlandskysten.

Når vi bestemmer oss for å flytte hjem har vi flere muligheter. Vi kan leie bolig, kjøpe brukt eller bygge nytt. Men boligprisene går alltid opp og ned, og på sikt vet vi at de stiger. Det lønner seg rett og slett ikke å leie over tid, og mange drømmer derfor om en helt ny bolig tilpasset egne ønsker og behov.

I Ausviga i Søgne oppfylles boligdrømmen din. Her finner du tomter i ulike størrelser – alle med nydelig utsikt og fantastiske solforhold. Småbarnsfasen er en hyggelig, men travel periode av livet, og ikke alle ønsker å bruke tid og krefter på oppussing og vedlikehold. Mange drømmer om en ny bolig, utformet akkurat etter deres ønsker. Det tilbyr vi her i Ausviga – i Kristiansand kommune.

 

GRATIS ARKITEKTHJELP

Kjøper du en av Konsmohus sine tomter får du med en partner som hjelper deg gjennom alle stegene på veien mot drømmehuset. Å bygge hus er en lang prosess med mange valg. Noen synes dette er kjempegøy mens andre finner det krevende. Konsmohus guider og hjelper deg med det du ønsker, og med sin lange erfaring og kompetanse er du i trygge hender!

Vårt motto er «Fortell oss hva du drømmer om, og vi hjelper deg på veien fra drøm til virkelighet». Dette gjør vi blant annet gjennom en gratis tomtebefaring hvor vi bistår med vurdering av muligheter ut fra tomteforhold, reguleringsbestemmelser etc. Vår in-house arkitekt tegner gjerne også din drømmebolig selv om den ikke enda er blant våre hustyper. Dette er en gratis tilleggstjeneste vi tilbyr våre tomtekjøpere.

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no

BOLIGER TIL SALGS

Vi har flere lyse og lekre boliger til salgs. Velg mellom enebolig og bolig i kjede. Les mer her.

 

BLI INSPIRERT

Følg familien Pedersen steg for steg i deres prosess mot drømmehuset
eller les om Sverre og hans familie som håper å være i hus før jul.