FORDELER MED Å KJØPE NYTT

 

Å kjøpe bolig er en stor investering og innebærer mange viktige valg og beslutninger. I hovedsak handler valgene om én ting: skal du velge nytt eller brukt?

Noen elsker tanken på å pusse opp, drenere, bytte tak og sette sitt eget preg på huset.
For andre høres dette ut som et mareritt av endeløse timer med arbeid og uforutsette utgifter. I Ausviga kan du bygge selv eller kjøpe et nøkkelferdig hus. Vi gir deg herved fordelene ved å velge nytt!

God tid til å forberede flytting
I Ausviga har vi akkurat begynt arbeidet med å bygge forskjellige nøkkelferdige hus. Uansett om du velger å kjøpe et av disse eller vil kjøpe en tomt og bygge selv, gir det deg god tid til å eventuelt ordne salg av nåværende bolig, følge med på tilbud for å kjøpe inn de perfekte møblene og rydde opp i alt rotet fra boden og garasjen…

Har du en bolig du skal selge gir vi deg uforpliktende verdivurdering, og kjøper du tomt eller hus av oss hjelper vi deg selvfølgelig med papirmølla om ønskelig.

Ingen stressende budrunder
Hva er vel mer nervepirrende enn å sitte og vente på telefonen om hvorvidt drømmehuset blir ditt eller ikke?

Vi tar deg gjerne med på en rolig visning rundt på området og viser deg de forskjellige tomtene, den vakre utsikten og peker ut hvor du får de beste solforholdene.
Eller kan du sitte på kontoret vårt med kaffekoppen i hånda mens du ser gjennom hustegninger eller benytte deg av vår tjeneste med gratis arkitekthjelp. Det trenger ikke være stress å kjøpe hus!

Forutsigbar økonomi med fastpris og langsiktig lønnsomhet
Ved å velge en av våre nøkkelferdige boliger vet du hvilken pris du kan forvente deg helt fra starten. Om du kjøper nytt eller bygger selv er det også en del utgifter du slipper å tenke på og som du sparer mye på på lengre sikt. Blant annet betaler du kun dokumentavgift på verdien av tomta og ikke på hele kjøpesummen slik som med bruktbolig. Du slipper også å bekymre deg for uforutsette vedlikeholdsutgifter som drenering, lekkasje på badet, utgifter til beis etc. I tillegg har selvfølgelig nye boliger strengere krav til energieffektivitet, noe som betyr betydelig lavere strømregninger – og du kan i de fleste tilfeller spare en del på forsikring.

Du trenger ikke starte med å pusse opp
Når du først har fått nøkkelen i hånda er de fleste mer enn klar for å starte prosessen med å gjøre huset om til et hjem. Med en ny bolig slipper du å bo i byggestøv, malingslukt og bråk over lengre tid. Det er bare å pakke ut flytteeskene og invitere venner og familie på middag!

Et hjem skapt for deg
Med et nytt hus slipper du tilpasse deg noen andres drømmer – du får noe som er tilpasset for deg og din hverdag. Du trenger ikke å slå ned vegger eller leve med en halvgod planløsning, og det er ingen slitt parkett eller spikerhull fra andres familiebilder. Om du velger å bygge selv eller kjøpe et av våre nøkkelferdige hus har du muligheten til å skape ditt drømmehjem med løsninger som passer for akkurat deg og din familie!

Moderne og teknologiske løsninger
Med et nytt hus har du full kontroll over det elektriske, rør, ventilasjon og våtrom. Du kan sette inn løsninger som etter dagens standard er ganske vanlige, som varmepumpe og sentralstøvsuger, eller du kan bygge smarthus med appstyrt lyssetting, integrert musikkanlegg osv. Valget er ditt!

Enklere hverdag
Nytt hus betyr mindre vedlikehold, og gjennomgående høy standard gir bedre livskvalitet og mindre bekymring for uforutsette problemer og utgifter. Bruk heller tiden og energien din på familie, venner og hobbyer!

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hvilke fantastiske hus vi har for salg og hvilke muligheter som finnes?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no