BYGG PÅ BESTE VESTKANT

Nye boliger og tomter på en solrik helning ut mot Søgnes vakre skjærgård. Vi kaller det beste vestkant.

OMRÅDET

I Søgne, som er vest i Kristiansand kommune, ligger Ausviga et par minutter fra Lunde og ca. 15 min fra Kristiansand sentrum. Boligfeltet ligger omgitt av skog og hei, med Lundeelven i øst, skogen i vest og skjærgården i sør.

Pakk sekken og spaser ut i Søgnes beste turområder på under 10 minutter. Det ligger to vann i umiddelbar nærhet, Kjellandsvannet og Uffortkjønna. Rundt vannene finnes fine turstier som egner seg godt for både turgåing eller jogging. Det finnes også bålplasser og flere flotte steder å drikke termoskaffen mens barna løper rundt.

Etterhvert vil det også bli en natursti forbi boligfeltet som ender opp ved en ny bro over til Eik. Da blir sykkelturen kort til både Lunde og Høllen. En helt ny badeplass er også påtenkt, hvor små og store kan boltre seg i vakker natur og nyte den fantastiske utsikten over Søgneskjærgården fra morgen til kveld.

BARNEVENNLIG

Det er allerede etablert flere lekeplasser i området, ny flott barnehage i enden av boligfeltet. Havåsen barnehage har plass til over 100 barn fordelt på syv avdelinger, og tomta på rundt 10 mål ligger nydelig til i skogkanten. Barnehagen inneholder mange flotte lekeområder og en yndet plass for småbarnsfamilier på fritiden.

TOMTENE

Ausviga består av flotte og solrike utsiktstomter i variable størrelser, fra ca. 400 – 900 kvm. Området vil bestå av flest eneboliger, men det bygges også rekkehus og leiligheter. Området er under detaljregulering. Meld din interesse om du mer informasjon når dette er klart.  Enten du velger en av de mange skreddersydde boligene fra Konsmohus, eller du velger en annen husløsning, vil du finne tomten du leter etter her.

BARN SOM LEKER I AUSVIGA

EN AV FLERE LEKEPLASSER PÅ OMRÅDET

HAVÅSEN BARNEHAGE ÅPNET I AUGUST 2019

MANGE FLOTTE TURSTIER I OMRÅDET

PAKK SEKKEN OG TA LUNCHEN I SKOGEN

INVITER NABOENE UT PÅ PØLSEGRILLING VED BÅLPLASSEN

KJELLANDSVANNET ER ET YNDET TURSTED KUN EN KORT SPASERTUR HJEMMEFRA

SKJÆRGÅRDEN I AUSVIGA