GRATIS ARKITEKTHJELP

 

Kjøper du en av Konsmohus sine tomter får du med en partner som hjelper deg gjennom alle stegene på veien mot drømmehuset. Å bygge hus er en lang prosess med mange valg. Noen synes dette er kjempegøy mens andre finner det krevende. Konsmohus guider og hjelper deg med det du ønsker, og med sin lange erfaring og kompetanse er du i trygge hender!

Vårt motto er «Fortell oss hva du drømmer om, og vi hjelper deg på veien fra drøm til virkelighet». Dette gjør vi blant annet gjennom en gratis tomtebefaring hvor vi bistår med vurdering av muligheter ut fra tomteforhold, reguleringsbestemmelser etc. Vår in-house arkitekt tegner gjerne også din drømmebolig selv om den ikke enda er blant våre hustyper. Dette er en gratis tilleggstjeneste vi tilbyr våre tomtekjøpere.

 

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no

BOLIGER TIL SALGS

Vi har flere lyse og lekre boliger til salgs. Velg mellom enebolig og bolig i kjede. Les mer her.

 

TOMTER UTEN BYGGEKLAUSUL

I Ausviga finnes også tomter uten byggeklausul, og Solon Eiendom er forvalter av disse. En tomt uten byggeklausul betyr at du selv kan velge entreprenør eller bygge selv om du ønsker det. Les mer her.

 

KOMBINER

Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe en av Solon Eiendoms tomter, og velge Konsmohus som entreprenør, eller velge en av hustypene fra deres mangfoldige og inspirerende katalog. Se en av våre mange hustyper her.

 

PROSJEKTERTE BOLIGER

På nyåret 2019 legges det ut flere prosjekterte boliger, både eneboliger og boliger i rekke. Sjekk dem ut her.