Ausviga_GratisArkitekthjelp

Kjøper du en av Konsmohus sine tomter får du med en partner som hjelper deg gjennom alle stegene på vei mot drømmehuset. Å bygge hus er en lang og omstendelig prosess, men med Konsmohus´ erfaring og kompetanse er du i trygge hender!

Vårt motto er «Fortell oss hva du drømmer om, og vi hjelper deg på veien fra drøm til virkelighet». Dette gjør vi blant annet gjennom en gratis tomtebefaring hvor vi bistår med vurdering av muligheter ut fra tomteforhold, reguleringsbestemmelser etc. Vår in-house arkitekt tegner gjerne også din drømmebolig selv om den ikke enda er blant våre hustyper. Dette er en gratis tilleggstjeneste vi tilbyr våre tomtekjøpere.

INTERESSERT?

Er du interessert i å se på aktuelle tomter, kikke på flere hustyper eller snakke med vår arkitekt? Ta kontakt med Nils Andersen på +47 41508581 / nils.andersen@konsmohus.no

TOMTER UTEN BYGGEKLAUSUL

I Ausviga finnes også tomter uten byggeklausul, og Kruse Smith er forvalter av disse. En tomt uten byggeklausul betyr at du selv kan velge entreprenør eller bygge selv om du ønsker det. Les mer her

KOMBINER

Faller du helt for en tomt i Ausviga som tilhører Kruse Smith, står du selvfølgelig fritt til å kjøpe denne og velge Konsmohus som entreprenør, eller velge en av våre mange hustyper.

PROSJEKTERTE BOLIGER

På nyåret 2019 legges det ut flere prosjekterte boliger, både eneboliger og boliger i rekke. Sjekk dem ut her.

Se flere hustyper på konsmohus.no