ET MER PRAKTISK HJEM!

 

For mange av oss kommer et tidspunkt i livet hvor barna har flyttet ut og vi opplever at vedlikehold av huset og hagen er mer plikt enn glede. En leilighet på Tangvall vil være et riktig valg for noen – men ikke for alle.

Vil du fremdeles ha plass til å få barna på besøk? Og kanskje også barnebarn når det blir aktuelt? Kanskje drømmer du om en liten hage, en stor terrasse og ordentlig garasje? Og hva med å slippe å bo med naboer i vegger og tak?

Da høres det ut som en ny bolig tilpasset dine nåværende og fremtidige behov kan være den perfekte løsningen for deg! Det tilbyr vi her i Ausviga i Søgne, som ligger vest i Kristiansand kommune.

Og husk – det er lurt å flytte før det blir et ork!

GRATIS ARKITEKTHJELP

Kjøper du en av Konsmohus sine tomter får du med en partner som hjelper deg gjennom alle stegene på vei mot drømmehuset. Å bygge hus er en lang prosess med mange valg. Noen synes dette er kjempegøy mens andre finner det krevende. Konsmohus guider og hjelper deg med det du ønsker, og med sin lange erfaring og kompetanse er du i trygge hender!

Vårt motto er «Fortell oss hva du drømmer om, og vi hjelper deg på veien fra drøm til virkelighet». Dette gjør vi blant annet gjennom en gratis tomtebefaring hvor vi bistår med vurdering av muligheter ut fra tomteforhold, reguleringsbestemmelser etc. Vår in-house arkitekt tegner gjerne også din drømmebolig selv om den ikke enda er blant våre hustyper. Dette er en gratis tilleggstjeneste vi tilbyr våre tomtekjøpere.

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no