BOLIGER TIL SALGS

SANKTEHANSVEIEN 9

Romslig enebolig med utleiedel og dobbel garasje

Denne store boligene ligger i naturskjønne omgivelser omgitt av skog og hei, Lundeelva i øst og skjærgården i sør.

Du ankommer huset til en dobbel garasje med direkte inngang til vaskerom og første etasje inneholder TV-stue, WC, 2 soverom, vaskerom/bod og teknisk rom. I tillegg er det praktikantdel i førsteetasje som inneholder stue/kjøkken, 1 soverom og bad. Andre etasje inneholder kjøkken med matbod og åpen himling i spiseområdet, stue med åpen himling på 3,4 meter og store vinduer som strekker seg nesten til taket. Dette gir en luftig og god romfølelse. Etasjen inneholder også hovedsoverom med walk-in garderobe, barnerom og bad med dobbel dusj.

2 store terrasser på til sammen 44m2

Innholdsrik og fleksibel enebolig som passer i mange av livets faser. Når du er ung leier du kanskje ut deler av huset og her er planløsningen tilrettelagt for dette. Når du har ungdom i huset så kan de ha “sin egen” del som er litt for seg selv. Og når de flytter ut så kan utleieinntekt spe på til hyttedrømmen?
En utleiedel kan betale over to millioner av boliglånet og det ligger til rette for lave boutgifter.

Kvalitetsleverandører som NorDan vinduer og Gilje dører, Boen parkett, Strai kjøkken, Swedoor, Varme & Bad osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks. 25cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det benyttes varmekabler og peisovn som oppvarming. Kledning leveres behandlet i royalimpregnert for lang holdbarhet og lite fremtidig vedlikehold.

Her får du en helt ny enebolig med fem soverom til en fornuftig pris.

En fleksibel bolig som er klar for fremtiden.

MELD DIN INTERESSE

Vi bruker kun informasjonen din til å kontakte deg om overnevnte boliger.

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen:

415 08 581

nils.andersen@konsmohus.no