Headerbilder

Snart får du muligheten til å sikre deg en lekker og moderne bolig, med stor takhøyde, gode solforhold og egen foreldredel med bad og walk-in closet. Velg mellom enebolig eller bolig i kjede.

Bårågerveien 18-26: kommer for salg i starten av Mars

Lys og lekker enebolig med god sjøutsikt og ekstremt gode solforhold. Eneboligen er på hele 162 kvm, ligger høyt i terrenget, har store utearealer og grenser mot friområde på baksiden. Det er mulighet for dobbel garasje med takterrasse og utestue. Stue- og kjøkken på hele 55 kvm med peis. Takhøyden på 2,7m gir en enorm romfølelse! Boligen inneholder også 4 soverom, to bad, TV-stue, vaskerom og foreldredel med walk-in closet og eget bad.

Bårågerveien 3-9

Bolig i kjede på 113 kvm eks. sportsbod og garasje/carport. Kjøkken og stue er på 42 kvm, med utgang til en solrik terrasse på hele 21 kvm. Dette blir en perfekt forlengelse av stua på sommeren! Takhøyde på opptil tre meter, og royalimpregnert kledning som krever minimum vedlikehold. Boligen inneholder også 3-4 soverom, TV-stue, to bad og foreldredel med eget bad og walk-in closet.

Spørsmål?

Ta kontakt med Nils Andersen på +47 41508581 / nils.andersen@konsmohus.no

MELD DIN INTERESSE

Vi bruker kun informasjonen din til å kontakte deg om overnevnte boliger.