BOLIGER TIL SALGS

 

 

Nå har du mulighet til å sikre deg en lekker og moderne bolig med stor takhøyde, gode solforhold og egen foreldredel med bad og walk-in closet. Velg mellom enebolig eller bolig i kjede.

 

SANKTEHANSVEIEN 9:

 
Romslig enebolig med utleiedel og dobbel garasje. Stue med åpen himling og store skråvinduer gir en herlig åpen romfølelse. Skyvedør ut til terrasse på ca. 20 kvm med deilig kveldssol. Kjøkken på ca. 28 kvm gir plass til stor innredning langbord til storfamilien. Utgang til egen takterrasse på 25 kvm med utsikt til sjøen. Fra den doble garasjen er det egen inngang til vaskerom. Boligen inneholder paktikantdel med egen inngang. Hovedsoverom med walk-in closet og bad med dobbel dusj.

SANKTEHANSVEIEN 9

SANKTEHANSVEIEN 9

SANKTEHANSVEIEN 9

 

BÅRÅGERVEIEN 20-22:

 
Lys og lekker enebolig med god sjøutsikt og ekstremt gode solforhold. Eneboligen er på hele 162 kvm, ligger høyt i terrenget, har store utearealer og grenser mot friområde på baksiden. Det er mulighet for dobbel garasje med takterrasse og utestue. Stue- og kjøkken på hele 55 kvm med peis. Takhøyden på 2,7 m gir en enorm romfølelse! Boligen inneholder også 4 soverom, to bad, TV-stue, vaskerom og foreldredel med walk-in closet og eget bad.

BÅRÅGERVEIEN 18-26

BÅRÅGERVEIEN 18-26

 

SANKTEHANSVEIEN 1:

 
Stilren og moderne enebolig med utleiedel. Stor åpen kjøkken- og stue løsning på hele 61 kvm med skyvedør til terrasse på 48 kvm. Hele 2. etg. har en takhøyde på 2,6 meter og vinduer på 2,4 m. Tomta er på hele 777 kvm, noe som gir god plass til kjøkkenhage og svømmebasseng. Boligen har integrert garasje med adkomst til 1. etg. Inneholder 3 store bad, 5 soverom og separat vaskerom. Hovedsoverom har walk-in closet med romslig bad. 

SANKTEHANSVEIEN 1

SANKTEHANSVEIEN 1

 

BÅRÅGERVEIEN 2 – FORESLÅTT BOLIG: SANDKLEIV

 
Moderne, lettstelt bolig med alt på et plan, luftige rom og overbygget uteplass. Skjermet soveavdeling med 3 soverom, bad og walk-in. Bruksareal 125 kvm, bebygd areal 142 kvm.

SANDKLEIV

SANDKLEIV

MELD DIN INTERESSE

Vi bruker kun informasjonen din til å kontakte deg om overnevnte boliger.

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no