BOLIGER TIL SALGS

 

 

Nå har du mulighet til å sikre deg en lekker og moderne bolig med stor takhøyde, gode solforhold og egen foreldredel med bad og walk-in closet. Velg mellom enebolig eller bolig i kjede.

 

BÅRÅGERVEIEN 17:
I Bårågerveien 17 har vi tegnet en praktisk og innholdsrik enebolig for familien. Utvendig er det en romslig tomt, og plass til hage, gode parkeringmuligheter og dobbel garasje.
Tomten ligger høyt fritt og åpent i enden av blindvei. Romslig vestevent og solrik veranda på ca 31m2 med utvendig trapp ned til inngangsplanet slik at det er enkelt med adkomst for barna som leker i hagen og dine venner som stikker innom på besøk.
Det er valgt en stilig fargekombinasjon av royalimpregnerte materialer som gir minimalt vedlikehold i framtiden. Her finner du overbygd inngangsdøren mot gata og en egen inngang til romslig vaskerom. Dette er en praktisk løsning for barnefamilier og håndverkere. Boligen har også 4 soverom, TV-stue, stue og kjøkken, to bad, kontor, vaskerom, walk-in closet og store vinduer. Legg også merke til en takhøyde på 2,8 meter som gir en enorm romfølelse. Flott utsikt fra huset og svært gode solforhold med sol hele dagen på terrassen og sol til cirka kl. 22 på sommeren.
Se hele annonsen på Finn

 

BÅRÅGERVEIEN 18-24:

Lys og lekker enebolig med god sjøutsikt og ekstremt gode solforhold. Eneboligen er på hele 162 kvm, ligger høyt i terrenget, har store utearealer og grenser mot friområde på baksiden. Det er mulighet for dobbel garasje med takterrasse og utestue. Stue- og kjøkken på hele 55 kvm med peis. Takhøyden på 2,7 m gir en enorm romfølelse! Boligen inneholder også 4 soverom, to bad, TV-stue, vaskerom og foreldredel med walk-in closet og eget bad. Les mer her.

 

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9:

Bolig i kjede på 113 kvm eks. sportsbod og garasje/carport. Kjøkken og stue er på 42 kvm, med utgang til en solrik terrasse på hele 21 kvm. Dette blir en perfekt forlengelse av stua på sommeren! Takhøyde på opptil tre meter, og royalimpregnert kledning som krever minimum vedlikehold. Boligen inneholder også 3-4 soverom, TV-stue, to bad og foreldredel med eget bad og walk-in closet. Les mer her

BÅRÅGERVEIEN 17

BÅRÅGERVEIEN 17

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 18-24

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

BÅRÅGERVEIEN 3, 7 og 9

MELD DIN INTERESSE

Vi bruker kun informasjonen din til å kontakte deg om overnevnte boliger.

INTERESSERT?

Skal vi ta en prat om hva du ønsker deg, hva vi kan tilby og hva det vil koste?

Kontakt Nils Andersen: 415 08 581 / nils.andersen@konsmohus.no