Ausviga_FolgByggeprosessen

Familien Pedersen, bestående av Daniel, Camilla og deres to barn Synne og Bendix, er i gang med å bygge hus i Ausviga. Gjennom de neste månedene skal vi få følge deres prosess mot drømmehjemmet – gjennom bygging og interiørvalg til huset er innflytningsklart. Følg også med på vår Facebook-side for mer informasjon.

ARKITEKTENS 3 BESTE TIPS

Familien Pedersens arkitekt David Naglestad hos Flatnes Bygg Consult gir oss sine beste tips når du skal bygge nytt hus:

  • Planlegg for alle livsfaser: Kanskje skal du bo i dette huset resten av livet? Da må det planlegges for alle livsfaser, med små barn, et aktivt voksenliv og en roligere alderdom – hvor noen av oss kan bli plaget av sykdom og der alternative planløsninger kan vise seg å bli svært viktige.

 

  • Tenk helhet: Huset skal fungere både ute og inne og i forhold til øvrig bygningsmiljø. Da er det viktig å tenke estetisk helhet.

 

  • Husk utearealet: Det er viktig å tenke på at et hvert bygg også skaper et uteareal. Dette utearealet kan optimaliseres ved at bygningen formes på riktig måte.